Aangifte IB zakelijk

En natuurlijk verzorgen wij ook uw aangifte inkomstenbelasting. Hierbij confirmeren wij ons aan de wet- en regelgeving. Maar wij kijken natuurlijk ook met een scherp oog naar de aftrekmogelijkheden. Wij zullen u hierin adviseren en begeleiden.

Het invullen van uw aangifte volstaat niet op zich. Bij het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheid de aftrekposten tussen u en uw fiscale partner te verdelen.

Uw “ondernemersaangifte” of “winstaangifte” wordt gevoed vanuit de jaarrekening of jaarstukken. Hierin zijn al de nodige fiscaliteiten opgenomen en met u besproken. De ondernemersaangifte maakt onderdeel uit van uw gewone aangifte inkomstenbelasting.

Ook hierin beschikken wij een efficiënte aangiftepraktijk. Wij verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting met alle zorg en kennis. Na behandeling van uw aangifte ontvangt u van ons een conceptversie van de aangifte. Als u akkoord bent met uw aangifte sturen wij uw aangifte naar de Belastingdienst.

Home Belastingen Aangifte IB zakelijk