Online boekhouden

Zohlandt administratie & adviesburo verzorgt uw administratie snel en efficiënt. Voor ondernemers is het verzorgen van de administratie een tijdrovende en minder leuke bezigheid. Afgezien van de wettelijke verplichting wilt u juist snel en duidelijk inzicht verkrijgen in uw financiën. En wij kunnen dat met moderne technieken voor u realiseren. 

U kunt zich volledig bezighouden met de groei van uw bedrijf zonder dat u zich zorgen moet maken over uw administratie. Sterker nog, u kunt 24/7 meekijken in uw administratie. U krijgt een eigen cockpitomgeving waarmee u inzicht heeft in uw omzet, resultaat, openstaande posten, etc. Kortom, u kunt uw financiële administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen. En snap u iets niet? Dan belt u gewoon met een van onze collega’s.

Online boekhouden hoe werkt dat nou? We bieden verschillende mogelijkheden. Het is eigenlijk heel simpel. Tot voor kort bracht u uw administratie maandelijks bij ons op kantoor. In principe hoeft dat niet te veranderen. In tegendeel zelfs. Wij zien u graag maandelijks even op kantoor.J  In plaats dat wij uw administratie handmatig gaan verwerken zullen wij uw administratie scannen en digitaal verwerken. Maar u kunt ook zelf uw facturen digitaal uploaden in uw administratie. Dat kan via een digitale brievenbus of scant zelf uw facturen. In beide gevallen zien wij uw mutaties klaar staan om verwerkt te worden. Daarnaast hebben wij samen met u een bankkoppeling met uw bankrekening gemaakt. Hierdoor wordt elke nacht uw bankmutaties automatisch in uw administratie klaargezet en door ons digitaal verwerkt. Als we dan ook nog een koppeling kunnen maken met uw facturatieprogramma staan ook uw verkoopfacturen digitaal klaar in uw administratie.

Online boekhouden biedt u veel voordelen. Via internet heeft u toegang tot uw administratie. Dat is dus wereldwijd en 24/7. Uw gegevens zijn natuurlijk goed beveiligd. Door het digitale proces kunnen we snel schakelen naar andere programma’s Zoals het programma waarmee wij uw jaarrekening maken. Maar we kunnen ook snel schakelen met onze fiscale software. En natuurlijk kijken wij met u mee. Maar u kunt ook zelf meekijken. Met de meekijkfunctie heeft u altijd uw administratie bij hand. Middels uw mobiele telefoon of tablet kunt u overal inloggen en meekijken. Onmisbaar voor de ondernemer van vandaag.

SBR

SBR staat voor Standard Business Reporting. SBR is de nationale standaard voor de digitale uitwisseling van alle bedrijfsmatige rapportages. Samen met organisaties uit de financiële markt, zoals accountants, administratiekantoren, softwareleveranciers en banken heeft de Nederlandse overheid SBR ontwikkeld. Met SBR worden de gegevens in de bedrijfsadministratie eenmalig op een standaard vastgelegd. Een methode dus voor het samenstellen en aanleveren van financiële berichten. Middels deze standaard kunnen wij voor u digitaal gegevens uitwisselen met de overheid en banken. Uw jaarcijfers worden hiermee zonder problemen gedeponeerd bij o.a. de Kamer van Koophandel. Per 1 januari 2017 is het ook verplicht uw jaarstukken digitaal aan te leveren bij de banken. Met SBR kunnen wij ook dat zonder problemen voor u verzorgen.

Home Administratie Online boekhouden