Aangifte IB particulier

Als particulier kunt u bij ons terecht voor uw aangifte inkomstenbelasting. Wij beschikken over een efficiënte aangiftepraktijk. Wij verzorgen immers uw aangifte inkomstenbelasting met alle zorg en kennis. Wij ontzorgen u. Wij zijn voor u aan het werk terwijl u lekker in de stad shopt of heerlijk in de natuur wandelt. Of gewoon, net zoals wij, aan het werk bent.

Wij werken met een checklist. Deze kunnen wij u op verzoek toesturen. Aan de hand van deze checklist kunt u uw gegevens verzamelen die nodig zijn voor het invullen van uw aangifte. De gegevens brengt u of stuurt u naar ons kantoor. Wij registreren de ontvangst en controleren uw gegevens. Maar u mag natuurlijk ook een afspraak maken.

De behandeling van uw aangifte zal met zorg en deskundigheid plaatsvinden. Na behandeling van uw aangifte ontvangt u van ons een conceptversie van de aangifte. Als u akkoord bent met uw aangifte sturen wij uw aangifte naar de Belastingdienst.

Wij kunnen het u leuker EN makkelijker maken.

Het tarief van € 67,50 inclusief BTW betreft een eenvoudige aangifte. Hieronder verstaan wij een aangifte voor inkomsten uit werk en woning.

Een uitgebreide aangifte kost € 97,50. Hieronder verstaan wij een aangifte voor inkomsten uit arbeid en woning. Maar ook aftrekposten zoals studie- en of ziektekosten, giften en vermogensbestanddelen voor box 3.

Voor de aangifte van uw partner hanteren wij een tarief van € 37,50.

Home Belastingen Aangifte IB particulier