Over Zohlandt administratie & adviesburo

Zohlandt administratie & adviesburo

Zohlandt administratie & adviesburo is al meer dan 20 jaar gevestigd in Almere. Wij zijn gestart als klein administratiekantoor. Maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een begrip. Wij zijn een allround en modern administratie & advieskantoor. Wij werken met cloudoplossingen. Hierin gebruiken wij slimme software en handige tools.

Ons motto is: u ontzorgen op administratief en fiscaal gebied.

Veel bedrijven hebben de weg naar ons kantoor gevonden. Onze formule is hierbij succesvol. Door onze jarenlange ervaring in de accountancy en het bedrijfsleven kunnen wij u op een breed terrein adviseren en begeleiden. Wij zijn laagdrempelig en bijna 24/7 bereikbaar. Onze werkwijze is klantvriendelijk, servicegericht en transparant. U als ondernemer kunt met een gerust hart uw administratieve en fiscale zaken aan ons overlaten.

Zohlandt administratie & adviesburo is aangesloten bij Fiscount. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en vakmanschap.

Erkend leerbedrijf

SBB Erkend LeerbedrijfZohlandt administratie & adviesburo is al jaren lang een SSB erkend leerbedrijf. Ook nu hebben wij weer het certificaat mogen ontvangen. Het doet ons goed jonge mensen te kunnen opleiden voor een functie in onze sector.  

 

Meer informatie of een afspraak?

Home Over ons