036-5450302

Aangifte IB particulier

Als particulier kunt u bij ons terecht voor uw aangifte inkomstenbelasting.

Maar dat kost toch geld? Jazeker kost u dat geld. En om precies te zijn € 65,00 inclusief BTW.

Is dat veel geld? Nou op zich niet veel maar is wel geld. En goed besteed geld.

Wij beschikken over een efficiënte aangiftepraktijk. Wij verzorgen immers uw aangifte inkomstenbelasting met alle zorg en kennis. Wij ontzorgen u. Wij zijn voor u aan het werk terwijl u lekker in de stad shopt of heerlijk in de natuur wandelt. Of gewoon, net zoals wij, aan het werk bent.

Wij werken met een checklist welke u kunt downloaden van deze pagina. Aan de hand van deze checklist kunt u uw gegevens verzamelen die nodig zijn voor het invullen van uw aangifte. De gegevens brengt u of stuurt u naar ons kantoor. Wij registreren de ontvangst en controleren uw gegevens. Maar u mag natuurlijk ook een afspraak maken.

De behandeling van uw aangifte zal met zorg en deskundigheid plaatsvinden. Na behandeling van uw aangifte ontvangt u van ons een conceptversie van de aangifte. Als u akkoord bent met uw aangifte sturen wij uw aangifte naar de Belastingdienst.

Wij kunnen het u leuker EN makkelijker maken.

Het tarief van € 65,00 inclusief BTW betreft een eenvoudige aangifte. Hieronder verstaan wij een aangifte voor inkomsten uit werk en woning.

Een uitgebreide aangifte kost € 95,00. Hieronder verstaan wij een aangifte voor inkomsten uit arbeid en woning. Maar ook aftrekposten zoals studie- en of ziektekosten, giften en vermogensbestanddelen voor box 3.

Voor de aangifte van uw partner hanteren wij een tarief van € 35,00.

>>Aangifte IB particulier

Wij helpen u graag verder

neem contact op